Posla sa Prirodni Floorings - Uzrokuje za Obično Pitao Pitanja

Preko deset godina čep podove je napravio ogroman došao nazad što je jedan od speediest raste komadi sprat, poznate materijala ponudio. podizanje upotrebu prirodni je nema iznenađenja kao kupci naučiti više o korku je neuporediv, ekskluzivni nekretnine i svoje posebno pozitivan efekat na okruženju.

klime grijanje hladjenje u podgoricaKlime Za Ljeto Podgorica (Www.Plaminzenjering.Com) to važno, i dalje koristi za sprat za stotine mjeseci, iako preselio do strategija-strani u 1950 kad druge rješenja, kao linoleuma i vinil došao u postojanje, sada izgleda kao "novi" proboj!sam sigurna pitao previše vezi mogućnosti čep sprat, poznate i žele da razumijem sve o to.

I tako uzeti trenutak ste upravo pročitali sljedeće odgovore na neki od najvažnijih zajednički pitanja pitao o prirodni parket da naučiš zašto pojedinci tako koristi sa ovo zaista izvanredno sprat, poznate proizvod.

Q:

Šta su početne kuće cepa sprat?

: S Obzirom da ga je zapravo kore drveta, tako zaštitnički barijeru to je prirodno anti-gljivična i odbija insekti, ne drži u kancelarijskog materijala optužba ili prašine (anti-allergenic), opire buđava kalup i (anti-mikrobiološki) i vatru tolerantni. Korku je mikro-ćelijska struktura je neverovatno otporna i možda jastuk proizvodi, da se opireš da nicks i apsorbuje zvuči. Sastav čep kao radi kao je izolator i čini za zadovoljstvo pod nogama dok da umanjimo zvuk i replicirati prijenos, ukupno u više zdravo živi okruženju.

Q: Je definitivno čep odgovara kuhinje i/ili kupatila?

A: Apsolutno! Korku je prirodno otporan na gljivica, kalup, i vlage i toplo pod nogama pa to čini idealno je sprat za kuhinja i kupatilo. Sve što ti treba da uradiš je da primjenjujemo kaput/sealer za vodene polyurethane protiv fleke i prekomjerna tečnost prolije zajedničko ove oblasti. Ne smeta o stvari i uništavanje ako spustio na prirodni jer imaju tendenciju da skok nije odmor!

Q: Koliko vremena čep podove zadnji?

A: Sa dobro briga, čep podove će trajati preko 50 godina! nije neobično da im omogućiti da se još dugo izdržati. Čep parket u Izbor Kongres su instalirao u 1800-a su još uvek koristi danas! Čep podove su otporna, lako i teško održavati, treba samo rutina vlažno-da brišem i čistim sa vodom. Namijenjen stambena zaposliti, re-čaura sa vodene polyurethane materijal svaki 5-7 godina može biti standard rutinu službe.Q: Gdje li prirodni došao?

A: Čep dolazi iz bark u Prirodni Oak drvo. Plantažama, ili šume, tako zaštićeni drvo su našli u Zapadnoj Mediterana, portugal i Španiju uglavnom. Oni su uzeti za jedini svrha žetvu svaki 9-12 godina dolazi iz drveće da su bar 25 godina stari. Uklanjanje bark ne bi naškoditi drvo, u stvari to produžava svoje način života što iznosi od 2 stotine da 800 godina!

Kraljica: Kako korištenje čep uticaj naše okruženje?

A: za Razliku od većina drugih vrste parket komponente ima nije bilo drveće uništena, ne istraživanje, ne opasno, zagađuje hemikalije nekada bez otpada u proizvodnji čep podove. Cork možda resursa da je to možda potpuno obnovljivu/održivi i iskoristiti ima uticaj u okruženju.Q: Mogu instalirati čep pod me?

A: Da, i prilično čak i ako NISI zgodan tip lako! Čep koji pluta podovi su napravljeni da klik i zaključati je zajedno, pravi namijenjen laganu, ne nered jedinica instalaciju. Cork keramičke pločice su popravio dolje sa podršku držati ih u mjesto. Odlučujući pitanje: Ako pod-podu je u lošem stanju, to je zapravo manje koštalo i vremena da je koristio pluta zemlju sistem toliko dugo kao pod-podu je razumno nivou. Lepak ravno dolje pločice može biti upotrebljeno preko bilo čist, jednostavno, stan i suho pod-pod (drveta ili betona) gdje pukotine bio pun u stvari to je bez osjećam ili nešto što bi spriječiti dobar veza.

Post a comment

Private comment

Comment is pending approval.

Comment is pending blog author's approval.

Comment is pending approval.

Comment is pending blog author's approval.

Comment is pending approval.

Comment is pending blog author's approval.
Search form
Display RSS link.
Link
Friend request form

Want to be friends with this user.

QR code
QR